PDA

View Full Version : Component Transfer Error



Woraug
02-01-2004, 03:52 PM
I just got Vice City yesterday, but everytime I try to install I get this error screen. (http://www.strike9.com/file.ashx?path=%5cWoraug%5cfullsize%5cComponent_Tr ansfer_Error.jpg)

I've tried copying the CD contents onto my harddrive to see if it was the disc, but it wasn't. Does anyone have any idea whats going on here? Or how to fix it?

Isamu Hajime
02-02-2004, 02:42 PM
if teh cd's are clean, then usually it means that teh data written onto the CD is corrupted.

Daenerys
03-23-2004, 12:23 AM
Take it back to the st0re.