View Full Version : My COD 4 does not work

International 4-8818
04-04-2008, 10:58 PM
Ok, no it is not like my disc is scratched. So i logged in today to play cod, and it said there is an update, so i said sure why not. It updated and stopped and said can not update check your network system. So what is going on? All my other friends have experienced the same thing.

04-05-2008, 04:45 AM
What is COD?

04-05-2008, 04:50 AM
Call of Duty.

And I heard the servers are overflodded or something, I haven't gone on today and updated yet myself though.

04-05-2008, 04:51 AM
Played CoD4 for some time now. But never had that experience