PDA

View Full Version : Warcraft III Help NameSpoof



Finvarra
07-10-2007, 12:40 PM
I Tryed to Name Spoof With Warcraft3. I Used ShadowFrench.I would log on and then it would show W3 PID Error. I have no idea what that means or how to fix it. Please help me for i am a Noob.

(And Actually answer the question and don't say "OMG NOOB!"...)

Regex
07-10-2007, 12:53 PM
Put things back the way they were.

███
07-11-2007, 08:13 AM
No idea, however you can get banned from battle.net from using shadowfrench, even from name spoofs

Finvarra
07-11-2007, 09:33 AM
There are many people that use it. And what do you mean by Put everything back the way they where?

Regex
07-11-2007, 09:50 AM
I mean go back to how it was before you changed anything. Clearly whatever it was you did, you broke it. Put it back how it was, instead of messing with things that you shouldn't be messing with. It's pretty obvious that what you're doing is against the rules.

Finvarra
07-12-2007, 12:49 PM
I didn't change anything. Its how it was when i Installed it...
there is nothing to change.